Bakırköy – Baby College

Bakırköy

Burası BabyCollege Türkiye Bakırköy Şubesi.
Programlarımız hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Programlarımız

0-9 ay bebekler

BabyCollege programı, büyüyen bebeğiniz hakkında daha fazla güven ve anlayış kazanmanıza yardımcı olarak, size bebek gelişimine ilişkin yeni bir bakış açısı  sunar. Tüm eğlenceli etkinliklerimiz doğumdan itibaren, egzersizler ile büyüyen bebeğinizle birlikte ilerler.

9-18 ay bebekler

Artık çevresinde ilgi duydukları dünyayı keşfeden daha büyük ve daha aktif olan bebeğiniz için, ek öğrenme temaları ve yeni beceriler kazandırmayı destekliyoruz. Etkinliklerimiz, dil ve sosyal becerileri geliştirerek vücut farkındalığını artırır.

18 ay – 3 yıl + bebekler

Farkındalığı daha da gelişmiş çocuklarımız için mükemmel bir programdır. Kendi fiziksel ve sosyal becerilerine güvenlerini artırarak eğlenceli ve canlı oyunlarla gelişen bağımsızlıklarına destek olmaktan büyük zevk alıyoruz. Bir yandan keyifli oyunlar oynarken aynı zamanda ne kadar çok öğrendiklerini bile fark etmiyorlar.

Baby College
Bakırköy & Bahçeşehir

 

0-9 aylık / 9-18 aylık / 18-36 aylık

Bilgi almak için tıklayınız

Yaren Güven Toplar

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Süre gelen eğitim ve öğretimini de İstanbul’da tamamladı.
2017 yılında Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Meslek Lisesi’nden, 2022 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programı’ndan mezun oldu. Şu anda da aynı alanda Yüksek Lisans Eğitimi’ni sürdürmekte.

Öğrenim hayatına devam ederken Çocuk Yogası Eğitmenlik Eğitimi programına katılarak 2020 yılında Çocuk Yogası Eğitmeni oldu.
Bu süreç içerisinde kendini geliştirecek eğitimlere, gönüllülük faaliyetlerine ve çeşitli sosyal sorumluluk projelerine dahil oldu.
Mezun olduktan sonra 2022-2023 yılları arasında özel anaokullarında öğretmenlik mesleğini ve aynı zamanda da çocuk yogası eğitmenliği görevini sürdürdü.

2023 yılında ise kariyerine çocuk yogası eğitmenliği yaparak yön vermeye ve çocukların gelişimlerine dokunabildiği kadar ebeveyn-çocuk ilişkilerine de katkı sunabileceği farklı iş fırsatları aramaya başladı.
O sırada ise Baby College ailesi ile kesişti yolu.

Şu anda da kariyerine Çocuk Yogası Eğitmeni ve Baby College Bakırköy Grup Lideri olarak devam etmekte.

Yardım için bize ulaşın.